De Industrieco. van Zhengzhoukebona, Ltd

 

Één professionele fabrikant van wrijving materieel en verzegelend materiaal.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhengzhou Kebona Industry Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Als uw klant, ben ik   zich verheugt op       onze     behulpzame   relatie op lange termijn   tussen   ons.   I   oprecht   hoop   konden wij       hebben meer   uitwisselingen   die       zou zijn bekwame   aan     onze   tweezijdige   handels  relaties uitbreidt.

—— Steve

Wij waarderen zeer uw geschikte hulp om één of andere verschepende kwestie van laatste orde te behandelen. Uw remvoering is zeer goed, zullen wij meer kansen om als vrienden hebben samen te werken.

—— Carlos

 • lopende band

  De Industrieco. van Zhengzhoukebona, Ltd werd opgericht in tejaar van 2006, dat met het manfactuering van wrijving en remmaterialen, zoals remvoering, remvoeringsbroodje, remstootkussens, olie vrije ring, enz. bezig geweest is.

   

  Sinds 2006, concentreert KEBONA zich op de ontwikkeling en de productie van diverse types van remvoering en wrijvingmaterialen.

   

  Wegens goede productprestaties en reputatie, zijn onze producten niet alleen succesvol in China, maar ook gevoerd naar meer dan 40 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Australië, Zuid-Afrika, Vietnam, Thailand, Indonesië, Maleisië, Filippijnen, Peru, Mexico, Turkije, India, Pakistan, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, onze producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

   

  Welkom u aan onze fabriek!

  Zhengzhou Kebona Industry Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Zhengzhou Kebona Industry Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

 • R & D

  Onze R&D-Afdeling:

   

  Zhengzhou Kebona Industry Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

Contactgegevens
Zhengzhou Kebona Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. David Wong

Tel.: +86-13523485569

Fax: 86-371-2298999

Direct Stuur uw aanvraag naar ons